Пандемията от коронавирус се усети особено тежко в националния отбор сред последните мачове на България от Лигата на нациите, както и приятелската среща с Гибралтар. Поредният заразен с COVID-19 е вратарят на Берое Стара Загора – Християн Василев, научи Gong.bg. Особено неприятна е новината с оглед факта, че вратарят Василев бе викнат "на пожар", след като по-рано стана ясно, че Георги Георгиев от Черно море също е болен.

Антон Узунов
100 снимки

Вратарят на „заралии” е направил теста си на Националната база в „Бояна”, като той няма общо с новините по-рано през деня от Берое, при който има двама футболисти с коронавирус и един член на тренировъчния щаб в клуба.

Така той става поредният сред Георги Терзиев, Мартин Райнов, Николай Михайлов, Кирил Десподов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков, Исмаил Иса и Георги Йомов, които са аут, като голяма част от играчите са именно носители на заразата. Всичко това се случва в навечерието на гостуването ни на Република Ирландия. Двубоят от голямо значение за „лъвовете“. Ако не победим, ще отпаднем в по-долната дивизия на Лига на нациите.