Един от мажоритарните собственици на Левски Тити Папазов сподели надеждите си, че българският национален отбор ще успее да постигне така желания успех срещу Унгария, който да доближи отбора на едва един мач от мечтано участие на Евро 2021. 

Папазов си пожела резултат 2:0, но на първо време си пожела победа, която да върне оптимизма в сърцата на хората. 

„По принцип във всяка битка трябва да вярваш, че можеш да я спечелиш. Това е голям шанс, дано и с малко късмет успеем. Българският футбол има нужда от малко шанс, защото нещата не са толкова черни, колкото се представят. Хората в България обичат много футбола. В момента сме позагубили вярата, българинът е известен с това, че следва успеха.

„Помня много легендарни мачове по време на легендарните поколения от 94-та. Сега е малко по-различно, но се надявам на успех днес, за да осъзнаят хората, че не е толкова мрачно положението. Ние трябва да създадем оптимизъм, защото само така ще успеем“.

„Искам да победим с 2:0. Надявам се просто да победим, но и да не обременяваме играчите. Убеден съм, че и ако нямаше пандемия също стадионът щеше да е по-пълен. С Господ напред, спортът в България винаги е успявал с непримиримост да се измъкне от ситуацията“, завърши Папазов.