Терзиев: Нека не правим трагедии от тази загуба

Защитникът на България Георги Терзиев отдаде поражението от Холандия на ранното попадение в мрежата ни още в 7-та минута. Той не поиска да обвини когото и да било от съотборниците си за слабите им изяви в отбрана. 

"Тежък мач, всички знаехме, че ще е тежко. Малко или много ранният гол наруши баланса в отбора ни. Всеки един от отбора даде всичко от себе си. Като е свършил мачът е лесно един да обвинява другия. Бяхме наясно, че още от началото ще се хвърлят в бурни атаки", заяви Терзиев. 

"Чувствам се добре, защото от началото на сезона съм изиграл доста мачове. Ако играеш през три дни, няма как да изгубиш формата си. Важното е в другите мачове да покажем по-добро лице от днес", сподели още защитникът и обяви, че от тази загуба не бива да се правят трагедии. 

"Загубата ни от днес не трябва да прави трагедии. Важното е в следващите мачове да покажем по-доброто си лице. Бяхме дошли с нагласата за позитивен резултат, Холандия все пак е домакин. Ние трябва да знаем способностите си и да ги покажем в следващите мачове", завърши Терзиев. 

Свързани материали

  • Всяко чудо за три дни! Всяко чудо за три дни!
  • България окапа сериозно за големия мач с Франция България окапа сериозно за големия мач с Франция
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Мондиал 2018 България Георги Терзиев

Национален тим