Футболният общественик Кирил Евтимов коментира с трима бивши френски футболни национали предстоящия мач между Франция и България. Мачът е тази вечер в Париж от 22:10 часа българско време.

Световният и европейски шампион Марсел Десаи, както и легендите Людовик Жули и Патрис Локо изразиха оптимизъм за "петлите" относно крайния резултат от двубоя. Легендите на френския футбол са убедени, че сънародниците им ще се поздравят с победа на „Стад дьо Франс“.

„Ще гледам мача от френската Ривиера, тъй като имам бизнес ангажимент и няма да мога да стигна до Париж. От мачовете срещу вас имам както добър, така и адски лош спомен. Но тогава бяха други поколенията и вашият тим беше световна класа. Предричам категорична френска победа, която да ни даде добро настроение преди старта на Евро 2020. Лично за мен лятото ще е напрегнато, защото съм поканен за анализатор на първенството в национална телевизия“, коментира Десаи пред Евтимов.

Людовик Жули и Патрис Локо" прогнозират успех с 2:1 за „петлите“. Двамата също като Десаи ще гледат двубоя пред малкия екран.