Десният краен защитник на родния национален отбор Страхил Попов призна, че разочарованието е главната емоция след ремито 1:1 срещу Кипър в група 3 на Дивизия С в Лигата на нациите.

„Видяхте колко положения изпуснахме. Не си спомням друг път да сме изпускали толкова. Според мен имахме поне още една чиста дузпа. Ако я беше свирил съдията, може би друго щеше да е. Това обаче не е оправдание. На два пъти топката се разхожда по голлинията, но това е футболът понякога. Нямахме и шанс”, каза играчът на Касъмпаша.

„Следващият мач (срещу Словения – б.р.) ще скачаме, трябва да го вземем. Трябва да зарадваме феновете в България.”

„В момента е по-голямо разочарованието. Според мен заслужавахме днес да победим. Норвегия също направи равен, така че ще се надяваме. Определено обаче сега разочарованието надделява. Дано да се отърсим.”

„Не мога да кажа, че нещо днес липсваше. В две от ситуациите топката се разходи по голлинията. Това беше липса на шанс. Норвегия също изравни накрая. Това беше основното. Не мога да кажа, че нещо сме били зле.”

„Дай Боже да сме запазили всичките голове за Словения. Дано в понеделник ни влизат  положенията”, пожела си Страхил Попов.