Предводителят на Сърбия - Драган Стойкович, говори пред журналисти в Разград по време на официалната пресконференция на "орлите" преди евроквалификацията срещу България. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Хювефарма арена" във вторник от 21,45, а Пикси подчерта, че България разполага със сериозни футболисти, като дори посочи конкретни имена.

"Няма никакви новини около отбора. Идваме в добро състояние в Разград, радваме се, че ще играем на този добър стадион, на прекрасен терен. Благодаря на Бога, че всички са здрави. Тактиката ли? Ще излезем с отбора, който може да спечели този двубой. Няма да подценим никой, имам голям респект към вашия отбор. Млад отбор, който иска да се доказва", започна Драган Стойкович.

start-photo.bg
20 снимки

"С пълен респект излизаме срещу България. Вашият отбор има Десподов, Чочев, Делев, Илиев, Груев - сериозни играчи. Който ги подцени, ще има проблеми. За нас не е проблем един час по-малко или повече кога ще се започне срещата. Младен Кръстаич е мой добър приятел. За първи път се изправям срещу сърбин, ще бъдем фокусирани спрямо нашия съперник. След мача пак ще бъдем приятели", продължи той.

"Всеки мач за нас е финал - това казахме преди квалификациите. Това е финал номер 3. Идваме да наложим своя стил на игра и да победим. На първо място задачата ми е да видя какво ще прави моят отбор. Анализирали сме какво правят българите, разбира се, но приоритет ни е нашето представяне утре. Да, няма ги Йович, Митрович и Влахович в атака. Ще решим утре кой ще започне мача, може и с двама нападатели да играем", каза легендарният футболист.