Остри критики към Ивайло Петев и представянето на представителния ни отбор отправи досторошният национал Станислав Манолев.

Той коментира и изкаването на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, че трябва да се свиква с нивото от мача с Люксембург.

„Как да свикваме? Той много добре знае, че българският манталитет е такъв, че винаги трябва да се играе на макс. Да свикваме? Да ставаме някакъв посредствен отбор като Малта ли? Това ли има предвид? Това е недопустимо? Да свикнеш да си посредствен отбор... На мен, ако ми го кажат това, повече няма да отида да играя за националния отбор“, коментира пред NOVA Станислав Манолев.

„При Любо две загуби и се взе решение, и го изгониха. Защо? А при Петев колко загуби направихме? Как играе отборът? Никой нищо. Всеки се прави на луд. А сега идват Люксембург, Лихтенщайн, не знам какви са и ни вкарват три гола. Срамна работа. Всеки казва, че няма футболисти. Има футболисти. Просто трябва да се избере правилният треньор и правилните футболисти“, каза още Манолев, който подписа договор с тима на ЦСКА.

„Не знам какво е това подмладяване. Вкарват един-двама човека, които са от А група. Какво е това подмладяване? Това са същите футболисти“, добави Станислав Манолев.