Българският национал Спас Делев заяви след равенството срещу Люксембург, че не може да проспише 45 минути, а след това да наваксваш.

„Не започнахме добре мача. Проспахме първото полувреме, което не трябва да се получава. Търсихме до последно победата, но не успяхме да отбележим. В националния отбор във всеки един мач излизаме за победа. Всеки мач има значение и трябва да оставаш максимума си на терена, защото защитаваме името на България. Трябва да работим върху много неща. Не може да проспиш 45 минути, а след това да се опитваш да наваксваш“, коментира Делев.

„Трябва да излизаме от първата до последната минута и да даваме всичко от себе си“, добави той.  

„Надявам се, че в следващите квалификации ще се представим на по-добро ниво. Аз мисля, че имаше 100 процента дузпа, ние колкото и да протестираме, няма какво да направим. Аз бях точно пред защитника и той улови топката с ръцете си.“ 

„Няма какво да се извиняваме, направихме слаба първа част, а после силна втора. В момента обстановката е доста добра, хубав колектив сме, вървим в правилната насока. Имаме да подобряваме доста неща, особено че не можем да бием навън. Ще направим оценка на всичко постигнато и да не повтаряме тези грешки занапред“, каза още Спас Делев.