Селекционерът на женския национален отбор по футбол на България Силвия Радойска даде своето мнение след края на двубоя срещу Северна Македония от Лигата на нациите, завършил 2:2.

"Получи се инфарктен мач. Не се разви по начина, по който ни се искаше. След статично положение ни отбелязаха ранен гол и това допълнително усложни нашата ситуация. Знаехме ситуацията на мача и че ни е нужен равен или победа", започна тя.

"Стъписахме се малко, но отборът на Северна Македония малко некоректно започна да бави времето и в излишни ситуации лягаха на земята и чакаха медицинско лице. Правдата възтържествува, макар и в последните минути. Поздравявам всички момичета, както и целия екип за проявения характер", добави Радойска.

"Ако имаше още малко време, сигурна съм, че щяхме да вкараме трети победен гол. Чакаме жребия на 11-я декември. Не съм гледала всички групи и резултати. За мен беше най-важното да се класираме. Поздравления за всички", добави селекционерът.

"Смятам, че имаме млад и перспективен отбор. Трябва да се работи по същия начин. Имаме шансове, защо не? Женският футбол беше в сянка, но последните години се развива и в България", завърши Силвия Радойска.