Заместник-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов изрази благодарност в много посоки след нощната катастрофа с автобуса на националния отбор в Тбилиси. При инцидента в ранните часове на деня пострада сериозно Тодор Неделев, един от основните играчи на България.

Беше му направена операция заради счупване на черепа, а след това беше поставен в медикаментозна кома, от която е изведен по обяд.

"Имахме разговори, също така е взето мнението на Георги Иванов, който е наш треньор сега. И решихме, че трябва да играем мача. Трябва да го изиграем и заради Тошко, заяви Запрянов на пресконференцията.

"Искам да благодаря на колегите от Грузинската федерация по футбол за цялата подкрепа. Благодаря не само от името на БФС, но и от името на цялата българска общественост, надявам се.

"Благодаря на българското посолство за цялата помощ, която ни оказват. Искам да изкажа и възхищението си от хората, които не спират да показват подкрепа към Тошко Неделев. Много е ценно! Както казах, ще играем утре и нашето намерение не се е променило, завърши заместник-изпълнителният директор на българската централа.