Северна Македония не пропусна да захапе България преди двубоя с България от турнира Лига на нациите. За гостите от западната страна на България във футболен план условията в Разград са едни от най-добрите на Балканите с оглед стадион "Хювефарма Арена" и базата на местния Лудогорец. 

Двата тима ще се изправят един срещу друг в четвъртък в първи мач от третото издание на новия турнир на УЕФА.

"Източният ни съсед поиска да избяга, колкото се може по-далеч от нашите граници, затова реши да изиграе първия си официален мач с Македония далеч от София - именно в Разград", пише изданието vecer.mk. 

facebook.com/BulgarianNationalTeam
21 снимки

"Футболистите, професионалният щаб и цялата делегация летят с чартърен полет Скопие - Варна, откъдето ще пътуват с автобус до Разград. Условията за настаняване не са много добри, въпреки че стадионът на Лудогорец е по всички критерии на УЕФА и ФИФА. Капацитетът на града е малък, поради това делегацията ще бъде във Варна, журналистите в Шумен, а играчите ще се намират в малкия град в североизночната част на България. Все едно приемаме българите в Ресен, делегацията им е в Охрид, а журналистите в Битоля. Ще е добре да помислим какво и как за двубоя през септември, когато сме домакини на България", пише още изданието.