Септември София публично поздрави младежите ни за представянето им в евроквалификациите. От клуба заявиха, че добрите игри на тима ни до 21 години е атестат за качеството на школата на столичани.


"Изминаха поредните футболни квалификации! За наше огромно съжаление, не успяхме да се класираме за голям международен форум, но този път бяхме съвсем близко! 

Малко не достигна на младите ни "лъвове" от U21 да направят подвиг, но определено бихме казали, че ни чакат светли дни с такива качествени играчи в националните гарнитури! 

В младежката квалификация взеха участие цели 7 играча, които бяха изградени от школата на #СептемвриСофия! 

Лъчезар Котев, Иван Тилев, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Георги Русев, Стефан Гаврилов и Владимир Николов бяха в основата на успехите на младежите, заедно с техните съотборници, които ясно показаха, че България има своя светъл лъч и съвсем скоро тези момчета, ще бъдат мотора, който ще възроди така чаканите успехи на мъжкият ни национален отбор! 

Здравко Димитров записа вече мач за представителния отбор, а ние познавайки техните качества сме сигурни, че скоро и другите ще го направят! 

Представянето им е поредното доказателство, че школата на #Септември върви в правилната посока и изгражда стойностни играчи! Философията на #септемврийци да налагат млади играчи в първия си отбор се оказа правилна стратегия за тяхното развитие, с което на този етап не могат да се похвалят много родни клубове! 

Професионализма в работата на школите на #Септември и #ДИТ продължава да бъде предпоставка за израстване!  Отличните спортни бази и високото ниво на организация, с които разполагаме улесняват треньорите да продължават успешно да изграждат таланти! 

Ние, вярваме, че по - голям успех от това да дадеш трибуна за изява на собствените си юноши - няма! Категорично ще продължим да го правим, защото това е единствения верен път за възраждане на българските успехи!", написаха от софийския клуб.