Националният отбор на Северна Македония е в Разград от няколко дни, където открива новия цикъл на Лигата на нациите срещу българския национален състав.

Преди единствената и официална тренировка на пресконференция говори селекционерът на западните ни съседи Благоя Милевски.

„За мен фаворитът винаги трябва да се доказва на терена. В днешния футбол няма фаворити. Ние сме в група с еднакви като качество отбори и затова не можем да кажем кой е фаворит. Единствената цел е да дадем максимума в тези мачове и да постигнем желания от нас резултат“, започна селекционерът.

„Единственото, което ме интересува е футболът. Не очаквам провокации на терена и се надявам всичко да е в рамките на феърплея. Мисля в контекста на спорта. Моите футболисти са мотивирани от факта, че носят фланелката на Македония и нямат нужда от допълнителна мотивация“.

„България е качествен отбор, не спорен. Надявам се с вас да изиграем хубав мач. Всеки мач има история сам по себе си. Ще видим какво ще се случи“, завърши Милевски, цитиран от sportmedia.mk.