Селекционерът на Кипър - Тимур Кецбая даде пресконференция в Ларнака преди утрешния мач с България. Легендарният халф на Грузия, който игра в Нюкасъл в края на миналия век, заяви, че “лъвовете” са добър отбор и очаква полезна проверка.
 
“Предстоят ни две контроли, първата от които е с България. Имаме някои липси в отбора, но това дава възможност на други футболисти да дойдат и да се изявят. Надявам се да стане добър мач, който да ни бъде полезен. В приятелските мачове получаваш възможност да видиш някои нови играчи. Така ще стане и утре. Трябва да бъдем добри в два последователни мача, това ще е много полезно, защото понякога не получаваш възможност да играеш две срещи в сгъстен цикъл.
 
България е традиционно силен отбор, уважаваме ги, имаха силни футболни, сега също е така. Помня, че през 1994 година паднахме с 0:2 с Грузия в европейска квалификация, но бяхме по-добри, после в Грузия ви победихме, което беше успех, вие бяхте завършили на едно от първите места на световното първенство в САЩ. Беше много отдавна това. Както казах, чака ни полезен мач срещу един добър противник”, заяви селекционерът на Кипър.