Играчът на Румъния Денис Ман изрази съжаление за пропуска си от дузпа при равенството 0:0 в контролната футболна среща срещу България в Букурещ снощи.

Ударът на Ман от бялата точка в началото на второто полувреме беше спасен от стража на „трикольорите“ Иван Дюлгеров и двубоят завърши без победител.

„По план Ръзван (Марин) трябваше да изпълни дузпата, но той остави на мен. Много съжалявам, че не успях да вкарам. Следващият път той ще бие със сигурност“, коментира крилото на италианския Парма.

„Опитах се да изчакам вратаря, но той скочи в последния момент и хвана ъгъла. Пропуснах, жалко е, но нищо не е изгубено. Трябва да гледаме напред. Утре е нов ден и ще продължавам да работя. Ако се наложи пак ще изпълня. Не чувствам напрежение. Всеки ден правя това на тренировки. Просто трябва работа и концентрация“, каза още Ман.

Той смята, че подготовката на отбора за предстоящото Европейско първенство в Германия върви добре.

„Мисля, че играхме добре, опитахме да дадем всичко от себе си, за да спечелим. Не успяхме, но смятам, че контролирахме мача. Със сигурност ще се подготвим по-добре за следващите предизвикателства“, заяви Ман.

„Смятам, че вървим в правилната посока. Нямаме търпение да заминем за Германия. Всеки иска да да играе на Европейското първенство и е готов да се раздаде докрай. Ще се стремим да спечелим всяка една среща там. Важно е да изпълним целите си. Ще играем мач за мач, а след шампионата ще теглим чертата и ще си направим изводите“, добави той.