Президентът на Сърбия - Александър Вучич, отправи закана към националния отбор на България. Двата отбора ще играят един спещу друг в евроквалификация през ноември на новопостроения стадион "Дубочица" в Лесковац. В първия мач в Разград през юни България и Сърбия завършиха наравно 1:1 в мач от група G на европейските квалификации. 
 
„Играем с България на 19 ноември и съм сигурен, че ще спечелим и след 24 години чакане ще отидем на Европейско първенство. Скоро, между 15 до 20 септември ще получим сертификат от УЕФА за стадиона в Лесковац. Всички трибуни са покрити, стандарт UEFA 4, по-хубав стадион от "Алианц Арена“; коментира Вучич.
 
Стадионът започна да се строи преди две години и беше официално открит преди 6 дни с мач от Първа лига на Сърбия между Дубочица и ФК Нови Сад. Президентът на Сърбия пробва новото съоръжение заедно с легендите Драган  Джаич и Драган Стойкович-Пикси.
 
Молех се да изиграем последния мач от квалификациите, може би решаващият за Европейското първенство, тук в Лесковац. И съм много щастлив, че това ще стане“, каза Вучич и добави, че скоро ще има нови модерни стадиони в Лозница и Зайчар, а след това започва изграждането на голям стадион в Белград.