Националният отбор на България среща Румъния в приятелски мач в Букурещ тази вечер от 21:30 часа и ще може да го проследите на живо с Gong.bg. Това ще бъде пети двубой за селекционера Илиан Илиев начело на тима. До този момент той няма загуба, като записа три равенства и една победа.

Стадион „Стяуа“ в румънската столица, където ще се проведе срещата, се очаква да бъде пълен наполовина от капацитета му, който е за 30 хиляди души. Разбира се, ще има и българска агитка.

Очаква се селекционерът Илиан Илиев да направи доста промени, спрямо последния двубой, който „лъвовете“ играха. Той бе контролата срещу Азербайджан в края на месец март, завършила наравно 1:1. Проблемите идват оттам, че доста футболисти на Илиан Илиев са контузени и няма да могат да вземат участие в този двубой.

За последно Румъния и България се срещнаха през 2015-а година отново на румънска земя. Тогава двубоят завърши 0:0. Капитанът на националния отбор в момента Кирил Десподов взе участие тогава и днес отново ще го видим на терена.