Стефан Димитров, извънреден и пълномощен посланик на Република България в Черна гора, посрещна националния отбор на страната на Летището в Подгорица. Ръководителят на мисията поздрави ръководството на БФС и приветства футболистите с "Добре дошли".

Той се срещна днес с хора от ръководството на БФС в хотел "Хилтън", където е лагерът на тима където се поинтересува какво е настроението сред играчите, след което пожела успех. Оказа се, че посланик Димитров, не само обича футбола, но и е добър приятел с някои от ръководителите на българския футбол като Веселин Балевски и вицепрезидента на централата Михаил Касабов. Официалният представител на българската държава ще заеме и мястото си във ВИП-ложата за мача от 19:00 довечера, за да подкрепи "лъвовете".

Иначе футболистите от българския национален отбор са в добро настроение преди мача довечера, а селекционерът Младен Кръстаич предпочете активацията за мача да премине под формата на разходка в парка. Някои от тях вчера останаха леко разочаровани от състоянието на терена в Подгорица, по който има участъци с ново презачимяване, както и такива откровено без трева.