Най-опитният в състава на България Ивелин Попов оцени положително представянето на отбора в контролата с Босна и Херцеговина, макар тя да беше загубена с 0:1. Според него, в нея са се видели и хубави неща, но тепърва трябва да се работи много.

"От четири дни сме на лагер, три тренировки направихме, за някои системата не е нова. За 25 минути създадохме 3-4 голови положения, те бяха сам срещу вратаря, което не се е случвало често. После от наша грешка пуснахме гол и само можем да съжаляваме."

"Преди почивката само голът ни липсваше, ориентирахме се правилно, създавахме положения, има позитивизъм от тази контрола, но трябва още много работа, работа, работа, за да се усъвършенстваме", заяви Попов и обясни защо се е стигнало до по-слабата игра след почивката.

"Не бих казал, че сме се изморили. Все пак босненците играят в много сериозни отбори, треньорът им е легенда. Сигурно им е казал нещо в съблекалнята, затвориха ни пътя към вратата", сподели Попето и благодари на Лудогорец за обстановката на стадиона и качеството на терена.

"Тичахме много, защитавахме честта на България. Това трябва да прави винаги и хората го оценяват. Поздравявам хората от Лудогорец, осигуриха ни перфектни условия за работа, теренът беше перфектен. Само поздравления, всички трябва да се обединим около националния отбор", заяви Попов и завърши с очакванията си за мача с Казахстан.

"Имаме три дни до мача с Казахстан, отиваме за победа", завърши Ивелин Попов.