Националният селекционер, Ясен Петров, сподели задоволството си от мъжеството, което България показа срещу Италия, въпреки поражението с 0:2 срещу "адзурите". Петров подчерта, че е можело да има дузпа и за българския отбор, но трябва да приемем решението на съдията. 

Антон Узунов
96 снимки

„Мисля, че дадохме всичко от себе си срещу един много добър отбор. Ние се сбихме на терена, искахме резултата. Имаше някои спорни моменти, в които можеше да вкараме, но харесах факта, че видях мъже на терена“, започна специалистът. 

„Голът дойде в лош момент, точно преди почивката. Това е футболът обаче, реферът е решил така. Мисля, че и ние можеше да получим дузпа, но ние сме длъжни да приемем решенията на съдията“.

„Имахме да освежим отбора в атака. Гълъбинов спечели над дузина единоборства, а Спас да се придвижи около него и да тормози Италия с бързината си. Не успяхме обаче да се възползваме от шансовете“, завърши Петров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.