Националният селекционер, Ясен Петров, не остана доволен, че българските играчи показаха прекалено голяма припряност в действията си по време на равенството 1:1 срещу Северна Македония. 

54 снимки

„Желанието ни беше да победим, но срещнахме доста силен отбор. Не успяхме да удържим в дадени момента в средата. Допуснахме доста елементарни грешки. Знам, че може повече, но го отдавам на нервността и припряността. Искахме да победим“, започна специалистът. 

„Допуснахме нелеп гол, но това е футболът. Някои играчи не са в най-доброто си състояние. Петко не беше тренирал 2 седмици, Андреа не играе в клубния си отбор. Мисля, че се справихме обаче. Като желание се справихме добре“.

„Нашата идея беше да играем футбол. Те имат силни играчи. Това е топ отбор и много добре сработен. Филип може да играе футбол и това беше нашата идея. Имаше нервност обаче, която не ни позволи да бием. Наско и Минчев не играят. Мартин напоследък събра няколко мача. Това е проблемът, липсва игрова практика, но трябва да се справим с това“.

„Благодаря на публиката. Беше създадена много хубава атмосфера. Публиката беше страхотна“, завърши Петров.