Дебютантът в българския състав Патрик-Габриел Галчев говори след мача с Литва (1:1) от Европейските квалификации. Той започна титуляр и остана 81 минути на терена като без съмнение направи добър мач.

"Мисля, че се представихме доста добре. Само резултатът е негативен. Имахме много положения, само топката не искаше да влезе във вратата. Всички се раздавахме на макс, но просто нямахме абсолютно никакъв късмет. Мисля, че тука в този отбор всички заслужават да играят, всички са млади момчета. Млад отбор сме с 3-4 по-опитни играчи. В следващите мачове ще се представим много по-добре. И се надявам най-накрая да имаме късмет", сподели футболистът на Левски.

Галчев дебютира днес с екипа на България, но няма никакви притеснения от това: "Нямах много напрежение честно да си кажа. За мене е гордост и чест да играя с националната фланелка. Но много негативен резултат днес. Колективът тука е на перфектно ниво. Абсолютно никакви проблеми няма с никой. Надявам се да направим добър резултат срещу Сърбия и този път да имаме късмет", допълни Галчев.

Мачът със Сърбия е на 20-и юни (вторник) от 21:45 часа на стадиона в Разград.