Билетите за последния домакински мач на България от груповата фаза на Лигата на нациите - срещу Словения на 19 ноември, вече са в продажба на касите на Националния стадион "Васил Левски". Двубоят е в понеделник, 19 ноември, от 21:45 ч. При самото закупуване на пропуските ще важи промоцията за лоялни фенове, обявена от Българския футболен съюз в началото на октомври. 

Всеки фен, закупил билет за предния мач на България с Кипър (13 октомври), ще получава автоматична 50-процентова отстъпка от стойността на билетите за двубоя със Словения. За да се възползва от промоцията, притежателят следва да представи билета на касите на стадиона.

Привържениците, резервиращи места онлайн, трябва да въведат първите 19 цифри от баркода на билета за България - Кипър в полето "Код за ваучер" на сайта на Eventim. Промоцията ще продължи до началото на самия мач на България срещу Словения.

Пълните цени на билетите за двубоя са както следва:

Сектор "А" - 30 лв.
Сектор "В" - 20 лв.
Сектори "Б" и "Г" - 10 лв.
ВИП 1 категория - 200 лв.
ВИП 2 категория - 100 лв.

Също така БФС и официалният партньор на съюза Vivacom продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (30 лв. фиксирано, 15 лв. с код за ваучер) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск.