Публикува важна информация за феновете, които планират да подкрепят националния отбор при предстоящото гостуване на Северна Ирландия в Лигата на нациите на 15 октомври. Мачът ще се проведе на стадион "Уиндзор Парк" в Белфаст и вече се приемат заявки за билети в сектора, предназначен за българските привърженици. Тези, които искат да присъстват, трябва да подадат предварителна заявка и да предоставят необходимите лични данни.

Ето какво споделиха на официалната страница на националния отбор по футбол във Фейсбук:


[‼️] ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за всички фенове, които искат да подкрепят българския национален отбор при гостуването на Северна Ирландия в Лигата на нациите на 15 октомври!
[✅] Вече се приемат заявки за мача в Белфаст, който е с начален час 21:45 българско време (19:45 ч. местно време) на стадион “Уиндзор Парк”.
[🎫] Закупуването на билети за сектора, предвиден за привърженици на България, е възможно единствено след предварителна заявка на имейл ticketing@bfunion.bg до 11 октомври.
[✍️] При подаване на заявка всеки привърженик трябва да предостави следните детайли, изписани на латиница:
[👉] Две имена
[👉] Номер на личен документ
[👉] Дата на раждане
[👉] Място на раждане
[🏟️] Билетът за двубоя е на цена от 38 паунда, като за гостуващи фенове е определена Северната трибуна.
[📲] След подаване на заявката всеки привърженик ще получи допълнителна информация за това как да заплати и вземе своя пропуск за двубоя.
[💪] Заедно за БЪЛГАРИЯ! [🇧🇬]