Вратарят на националния ни отбор Даниел Наумов призна напълно сърдечно, че отборът на Франция е по-добрият от нашия след загубата с 0:3. Стражът направи солиден мач на "Стад дьо Франс" и отрази една дузина положения срещу Мбапе, Гризман, Бензема и останалите.

„Отборът на Франция беше по-добрият. Нашата цел бе да се противопоставим и да покажем добро лице. Резултатът вървеше към 0:1, имахме шанс да изравним и за съжаление в последните 10 минути получихме два гола. Резултатът сега изглежда голям, защото можеше да паднем и по-малко”, каза Наумов.

„Не коментирам техните играчи – страхотни са. За мен Франция е един от фаворитите на Европейското и им желая успех. Страхотен отбор са. Най-положителното смята, че е това, че треньорът заложи на млад състав. Указанията бяха да играем, отборът на Франция е страхотен във всяка една фаза. Както тактически, така и ни затваряха добре. Нямахме много възможност да изнасяме топката”.

„Голът си е гол и боли еднакво дори с тези играчи. Съжалявам, че мачът не приключи с по-малък пасив за нас. Изморихме се и получихме тези два гола накрая", коментира Наумов.