Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, си припомни последното участие на България на Световно първенство по футбол във Франция през 1998-а година в предването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. Бившият нападател направи доста песимистична прогноза, че това ще бъде последното ни класиране на световни финали за дълги години напред.

„Дойде Христо Бонев. Аз се отказах от футбола и станах помощник-треньор и се класирахме за следващото Световно (б.р. - Франция 98'). Това бяха може би финалите акорди на тези футболисти. Сигурно бяха малко като преяли лъвове и им дойде малко тежко и нанагорно“, заяви Сираков.

„Засега това ни е последното Световно първенство. То ще е за дълги години последното ни Световно първенство, не само засега. Ако ще да направят и 68 отбора да участват на Световно първенство, пак имам съмнения дали ще се класираме по начина, по който седим сега на терена. Пожелавам го от сърце наистина да се случи, но не виждам как, защото не правим нищо или правим много малко това да се случи и то от дълги години“, обясни легендата на „сините“.