Нападателят на Черна гора - Стефан Мугоша, е сигурен, че мачът с България ще е доста по-труден, отколкото предишния с Литва, завършил 2:2. "Лъвовете" излизат утре в Подгорица в пореден двубой от Група G на европейските квалификации.
 
"Първият мач с България, който изиграхме през март, беше много труден, като едва победихме. Българите направиха доста проблеми и на Сърбия, която без съмнение е качествен отбор и изпуснаха победата на самия финал. Ще бъде изключително трудно. Много по-трудно, отколкото в Литва - и физически, и психологически. Но ние сме опитни, представляваме страната и трябва да играем възможно най-добре", заяви Мугоша, който е футболист на южнокорейския Инчеон Юнайтед.
 
Евентуален успех над България би запазила някакви шансове на Черна гора за второто място. 31-годишният Мугоша влезе като смяна в първия мач между двата отбора в Разград, но винаги е бил основна фигура в отбора на селекционера Миодраг Радулович.
 
"Може би е най-добре, че играем след два дни, за да можем да забравим мача в Каунас възможно най-скоро. Трябва да си научим уроците и да направим всичко, за да спечелим. Трябва да се съберем, да се опитаме да спечелим три точки с помощта на феновете. Все още нищо не е приключило, но изглежда винаги трябва да вървим по най-трудния път", каза още Мугоша.