Футболистите от националния ни отбор показаха огромна подкрепа към Илия Груев, който се контузи дни преди мачовете на България с Люксембург и Северна Ирландия. Халфът, който е и сред капитаните на "лъвовете", претърпя операция в коляното.
 
Съотборниците му Кирил Десподов, Димитър Митов, Георги Костадинов, Филип Кръстев, Живко Атанасов и Валентин Антов записаха специално видео послание, пожелавайки бързо възстановяване на своя съотборник. Клипът “Един за всички, всички за един” беше публикуван в профилите на  българския национален отбор в социалните мрежи.
 
Ето какво каза всеки един от съотборниците на Груев:
 
Кирил Десподов: “Илия, здрасти, пожелавам ти да се възстановиш по най-бързия начин и всички в отбора те чакаме на линия за мачовете, които ни предстоят. Успех!”.
 
Димитър Митов: “Илийка, здравей, искаме да ти пожелаем бързо възстановяване. Стискай зъби, прави всичко, което зависи от теб, и се надяваме скоро да те видим на терена. Успех!”.
 
Георги Костадинов: “Илийка, айде, моето момче, бързо възстановяване. Сигурен съм, че ще се върнеш по-силен. Затова няма да ти го пожелавам. Наслади се на времето със семейството и после, като се върнеш, да ги мачкаме заедно. Успех!”.
 
Филип Кръстев: “Здрасти, Илийка, целият отбор те подкрепя, пожелаваме ти бързо възстановяване, да се върнеш още по-силен след контузията и те чакаме!”.
 
Живко Атанасов: “Илия, бързо възстановяване, чакаме те да се върнеше по-силен от всякога. Всички от националния отбор те очакваме. Айде, успех!”.
 
Валентин Антов: “Илийка, пожелаваме ти бързо възстановяване и всички сме с теб!”.