Младежкият национален отбор до 21 години ще се опита да приключи с успех квалификациите за Европейското първенство през 2025-а. Тимът воден от Александър Димитров се изправя срещу Израел в унгарския град Гьор от 19:00 часа тази вечер.

Селекцията ни ще се опита да покаже доброто лице от мача с Германия само преди няколко дни. „Лъвовете“ нямат шанс за класиране, но успех ще гарантира третото място в групата. Освен, без множеството контузени футболисти, тимът ще трябва да се справя и без наказания Марин Петков, който вече се прибра в България.

За играчите, родени през 2002-а и 2003-а година, това е последен официален мач за младежката формация. Един от тях е и нападателят на Ейбар Борислав Станков.

„Аз съм един млад човек, който иска да играе в Първа дивизия в Испания и дано след няколко години да играя там. Много съм щастлив да бъде пак тук (на лагера с младежкия национален отбор). Много ми е приятно да бъда с момчетата и съм много щастлив. На 100% ще направим много добър мач и дано да мога да вкарам гол“, заяви Станков пред NOVA.

Двубоят между Израел и България е тази вечер от 19:00 часа на живо по DIEMA SPORT.