Младежкият национален отбор на България допусна много тежка загуба в последния си мач на Анталия Къп - 21. Отборът на Александър Димитров падна с 1:5 от Северна Македония. Като цяло тежкият резултат не отговаря напълно на показаното на терена от двата тима, но съперникът успя да се възползва от всичките си положения пред Светослав Вуцов, а нашите не бяха максимално прецизни и не успяха да материализират по най-добрия начин териториалното си превъзходство през по-голямата част от срещата. Единственото попадение за България бе дело на юношата на Лудогорец Доминик Янков.

Съседите откриха резултата в десетата минута, след като при едно центриране вратарят Вуцов боксира топката, но не успя да я изчисти по най-добрия начин и съперникът продължи да играе с топката и футболист на "червените" я прати с глава в опразнената врата.

В 30-ата минута македонците отбелязаха втори гол. Играч на Северна Македония бе изпуснат отляво на атаката и с пас по земя намери свой съотборник на задната греда, за да стане резултатът 2:0. В 50-ата минута намалихме резултата. Пас отдясно по земя намери капитана Доминик Янков на чиста позиция и халфът на разградчани засече топката във вратата. Осем минути по-късно Македония стигна до трети гол.

Отбраната ни бе преодоляна с пас в зад линията, след което футболист на съперника подаде на свой съотборник прострелно по земя, който засече кълбото в мрежата. В 76-ата минута допуснахме четвърти гол във вратата си. Центриране към далечната греда и футболист на македонците с плонж прати топката за четвърти път във вратата на Вуцов. Десетина минути преди края дойде и пети гол във вратата на България.

Футболист на Македония бе оставен сам срещу Вуцов, като първоначално не успя да го преодолее, но топката рикошира в Емануел Мирчев и влезе в мрежата ни.