Халфът на националния отбор на България Георги Миланов остана доволен от победата над Казахстан в контролата, но и отдаде дължимото на селекционера на съперника Станимир Стоилов. 

"Най-важното е, че победихме, беше ясно, че е много тежък отбор, като се има предвид кой е треньорът. През първото полувреме бяхме по-добрият отбор, през второто - не. Но важното е, че показахме хъс и характер и победихме." 

"Не съм съгласен, че нямахме чисто голово положение. Казахстан вдигнаха много нивото при Мъри. При нас няма много контроли, треньорът пробва много схеми, много играчи. Трябва да се подобряваме", заяви Миланов и сподели какво е важното след този мач. 

"Треньорът сигурно иска да имаме контроли, във всяка една контрола израстваме. Ясно е, че не сме отбор, който може да прави по 10-15 голови атаки, възползвахме се от контрите и статичните положения", добави халфът и коментира ситуацията в клубния си отбор ЦСКА Москва. 

"Оставам до лятото, имаме още няколко важни мача до края на сезона. А какво ще се случи през лятото, ще видим, имам си агент и ще обсъдим какво става", завърши Георги Миланов след мача.