Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов написа в профила си в социалните мрежи, че вярва в успеха на България над Република Северна Македония утре. Нашите национали стартират с две поредни домакинства третото издание на турнира на УЕФА Лига на Нациите. Този път в група С4 другите съперници на лъвовете са Грузия и Гибралтар.

"Убеден съм, че футболистите от националния отбор ще се представят добре във важния мач срещу Република Северна Македония от Лигата на нациите утре. Лично пожелах успех на момчетата и на треньорското ръководство днес по време на посещението ми в Разград, където те са на лагер. Доволен съм от условията за подготовка, които има отборът", пише Михайлов.
"По-рано през деня проведох и работна среща с капитаните и треньорското ръководство на националния отбор, на която уточнихме параметрите на премиите за тазгодишния турнир Лига на нациите.
Желая успех на младия ни състав! Вярвам, че момчетата ще се представят добре! ⚪️🟢🔴", завърши ръководителят на българския футбол.