Станислав Манолев беше един от големите герои за България при победата с 3:2 над Швеция. Той наниза първото попадение в мрежата на съперника и сложи точка на серията от близо четвърт век без гол в мрежата на този съперник. 

Самият той сподели, че е доволен от развитието на този двубой и се надява чрез него да се върнат хората по стадионите. И разкри какво си е казал при вкарването на попадението в мрежата на Швеция.  

"Получи се много здрав мач, за радост си тръгнахме победители. Зарадвахме феновете, надявам се другия мач да са повече, а ние да сме по-концентрирани. Опитваме се да върнем хората по стадионите, играем на максимума си. Надявам се и за в бъдеще да имаме добри резултати и хората сами ще се върнат." 

"Мислех си, че ги почваме, като вкарах. Всички бяхме концентрирани, вярвахме, че можем да ги бием. И на терена се видя, че това е така и изковахме победата си", заяви Манолев след края на двубоя. 

"Имахме и други силни мачове, играхме много компактно и със сърце, зарадвахме феновете, надявам се да се пълни стадиона. Съдията като даде дузпата малко ни разколеба, но бяхме излезли за победа. Всеки един от нас си знаеше как трябва да играе", каза Манолев.

"Работихме 4-5 дни изцяло върху тактиката за Швеция, получи се, има хляб и в българския футбол, видя се след този успех, ще се порадваме на победата и ще се подготвяме за двубоя с Холандия", допълни той.