Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, продължава да твърди, че не е подписвал документ, с който се отказва да наследи Борислав Михайлов начело на БФС.

"Вижте, аз съм подписал единствено присъствен протокол. Давам ви и жокер - проверете какъв е бил дневният ред на въпросния Изпълком на Българския футболен съюз, какви точки са обсъждани на него. Обадете се в пресдирекцията или в деловодството на БФС, нека те ви дадат тези отговори. Повече не искам да говоря, изчаквам. Нека не говорим повече, все пак съм подал жалба в съда, нека дадем време на съда да отсъди кое е правилното", заяви Лечков пред Спортал.

На въпрос подписвал ли се е под решение, че Михаил Касабов поема президенството в БФС до конгрес, бившият футболист отговори:
"Няма такова нещо. Това е грандиозна измама е. Аз за какво говоря толкова време - казах ви, вижте дневния ред на Изпълкома, вижте устава. Колко пъти ви го казах. 

Не искам да говорим повече по този въпрос. Подал съм жалба, тя би трябвало да излезе скоро, не искам да се месим в работата на съдиите. Чакаме решението на съда".