Националният селекционер Младен Кръстаич говори за предстоящата контрола с Иран, която ще се играе на 7-и септември на "Колежа", както и гостуването на Черна гора три дни по-късно в евроквалификациите.

„Щастлив съм, че сме в Пловдив. Преди около месец бях тук и гледах мач на живо. Пловдивската публика заслужава да гледа националния отбор на живо. Не е важно само да изберем стартовия състав. За нас всеки мач е важен, без значение дали е приятелски, или официален. Опитваме да създадем младо ядро, начело с капитана Десподов“, започна той.

„Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с желание. Трябва да изиграем утрешния мач, все едно се дават точки за него. Връщаме се в Пловдив след дълго отсъствие, което е още един плюс за нас. Публиката показа своята подкрепа, надявам се да задържим енергията. През последната година се опитваме да изградим отбор, който да е за следващите 10 години. Публиката показа своята подкрепа срещу Сърбия, защото се раздадохме. Гарантирам ви, че утре футболистите ще изядат треват“, каза още Кръстаич.