Капитанът на националния отбор Кирил Десподов заяви, че е жалко случилото се около подстъпите на стадион „Васил Левски“. Крилото на ПАОК определи равенството с Унгария като добър мач

„Видях в социалните мрежи. Много жалко...Не говорим само за футбола, а и за България. Невинни хора ранени. Ние искаме феновете по трибуните. Да идват и да ни подкрепят, никой не иска празен стадион“.

„Щом има ексцесии с полиция и извън стадиона, значи нещата излизат извън контрол. Не е бил мирен протест. Няма как да изказваме позиции. За нас е важно да си изиграем мача. Тези неща, които се случват, не зависят от нас“.

„По принцип не искам да влизам в неща, които не зависят от мен. Феновете имат тяхна си кауза. Бих призовал хората да няма такива неща на и извън стадионите. Само можем да загубим. След тези ексцесии ще се прочуем навсякъде. Не е добре за държавата. Не мога да кажа нищо на тези хиляди“.

„Определено ни е яд много. Трети пореден мач ни се случва. Днес показахме, че можем да се борим срещу най-добрите. Най-важно беше да си оставим егото. Има какво да работим. Ще направим анализ, чака ни тежък мач със Сърбия“.

„Ако ви кажа, че не сме се повлияли – няма как. Беше трудно. Всички сме хора – четем, виждаме, важното е, че запазихме спокойствие и изиграхме добър мач“.