Капитанът на младежкия национален тим Владимир Николов даде любопитно интервю в компанията на съотборника си Силвестър Джаспър за предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. В петък селекцията на Александър Димитров приема Нидерландия в евроквалификация, а на 29 март гостува на Уелс.
 
"Със Силвестър бяхме в една стая на миналия лагер, когато беше дебютант. Явно съм свършил добра работа щом той се е почувствал добре, все пак съм и капитан на отбора. Освен да тренираш добре, трябва и да се социализараш. 
 
От две години живея извън България и затова говоря много по телефона - със семейството ми, с приятелката и с приятели. Така не ми тежи, че съм сам в чужбина. Вечер обичам да играя на ФИФА, а и това ми помага да се забавлявам и отпускам. 
 
Предстоят ни две много важни срещи и се надявам да покажем добра игра и позитивни резултати. Това ще ни помогне да тръгнем в добра посока. Това че Нидерландия са световна сила, не значи, че ще излезем и ще им дадем победата без борба. 
 
Горд съм да играя за България, както и изключително щастлив. Още повече, че малко  момчета имат тази възможност.
 
В България симпатизирам на ЦСКА заради родителите ми, които са бивши спортисти на този клуб. Иначе съм фен на Реал Мадрид, заяви нападателят на Адмира Вакер.
 
Какво още казаха младежките национали Владимир Николов и Силвестър Джаспър - вижте в прикачения файл