Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов сподели, че е доволен от победата над Словения, но не и от играта на тима. Футболистът коментира представянето на състава на Летище София, след прибирането на „лъвовете” от Любляна.

България започна по най-добрия начин новия турнир Лига на нациите. Божидар Краев вкара в двете полувремена на стадион "Стожице" за крайна победа с 2:1 в мач от група 3 на дивизия "С".

„От много години не сме стартирали с победа като гост. Радващо е, щастливи сме. Доста добре започва винаги началото на мачовете, в първите 10-15 минути отбелязваме, случваше се в квалификациите и в някои контроли.  Не ни улесни това, но ни даде повече криле и увереност”, сподели Попето.

„Радостен съм от победата, но според мен имаме доста грешки в играта. Това е пътят за младите момчета, представиха се на добро ниво. Физически проблеми не мисля, че сме имали, но психически, от самосебе си отборът се прибира в последните минути, след като поведе.”

„Това е първата крачка, остават още 5. В неделя ще трябва да направим всичко възможно, уморени-неуморени. Най-важното е да се възстановим и да играем с още по-голямо желание и мотивация. Надявам се, апелирам лично феновете, да дойдат на стадиона. Пред наша-родна публика играем по-добре”, завърши Ивелин Попов.