Крилото на ЦСКА и националния ни отбор, Георги Йомов, сподели, че победата с 3:0 срещи Гибралтар е била важна, с оглед на възвръщането на самочувствието, преди срещите с Финландия и Уелс в следващите дни. 

Антон Узунов
63 снимки

Йомов беше сред голмайсторите и уточни, че целта на отбора е да влезе в 2021-а година в добро настроение и с подобрени резултати. 

„Важен мач преди този с Финландия, успяхме да разиграваме топката добре и да вкараме три гола. Надявам се, че успехът ще ни вдъхне увереност в следващите мачове. Не искам да подценявам Гилбралтар, тъй като всеки отбор заслужава уважение“, започна крилото.

„Такава серия не е приятна за никого, но всеки отбор е бил в дупка, така че се надявам да навлезем във форма постепенно. Целта ни е да си върнем самочувствието. В тези два мача не играем за нищо, но трябва да влезем максимално мотивирани, за да влезем в мачовете догодина с настроение“, завърши Йомов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.