Футболисти от националния отбор и селекционерът Илиан Илиев се срещнаха с фенове в един от магазините на голяма спортна верига, където раздадоха автографи и позираха за снимки.

Треньорът на „лъвовете“ призна пред медиите, че настроението в съблекалнята на тима все още е минорно след нулевото равенство с Беларус в четвъртък в първия мач на нашите в Лига на нациите. Илиев, обаче, се надява това да се промени до неделя (8 септември), когато предстои втория мач на България - срещу Северна Ирландия на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Снимки: Startphoto.bg
29 снимки

„Когато идват малки деца с нас да ги запалим към спорта, е изключително полезно. Надявам се да дойдат на стадиона утре с родителите си и да подкрепят отбора, тъй като ще ни е много нужно“, заяви Илиев

„Със сигурност, след като не успяхме да победим в мач, в който заслужавахме, момчета са с малко с наведени глави. Но ние сме професионалисти и трябва, за краткото време, което имаме, да променим настроението и да излезем утре за победа срещу добрия отбор на Северна Ирландия“, отбеляза селекционерът на България.