Селекционерът на футболните ни национали - Ясен Петров, застана пред медиите преди заминаването на "лъвовете" за Литва. Специалистът сподели и мнението си относно предстоящия конгрес на БФС и коментира своето бъдеще. 

"Настроението е добро. Искаме да покажем добро лице, дай боже да успеем", заяви Петров преди заминаването. 

"Недялков пътува с нас, но ние не злоупотребяваме с нито един от футболистите. Няма футболист, който да се е прибрал от националния и да се е прибрал контузен. Аз се гордея като треньор, че с екипа съумяваме да ги върнем здрави в отборите им."

LAP.bg
16 снимки

"Литва в момента ще бъде в съвсем друг състав. Имаме два дни да пригодим състава към терена, няма какво да направим. 

"Момчетата имат настроение, това е най-готиното нещо. Аз съм изключително доволен от поведението им. Дай боже да вземем максимума от хората. Имаме добри момчета и аз ще съм много щастлив някои от тези момчета да направи добър контакт и да отиде в много голям отбор. Ние ще се радваме, че имаме футболист в голямо първенство."

"Аз имам мисия с тези момчета, въобще не искам да коментирам подобни спекулации. Имам си мечти, искам да работя с тези момчета, точка", коментира Петров относно информациите, че има интерес към него от китайски клуб.