Селекционерът на България Петър Хубчев изрази надежда, че тимът му ще получи сериозна подкрепа в последния си мач от група 3 на Лига С срещу Словения на Националния стадион „Васил Левски“. Специалистът също допълни, че футболистите му не могат да се оправдават с напрежението в мача и трябва да постигнат успех. 

„Имаме нашите наблюдения върху съперника, но аз се концентрирам върху действията на нашия отбор. Играем за победа. Всички в състава са здрави, Тошко Неделев е наказан и затова е освободен. Възстановяването след мача с Кипър бе кратко и интензивно, но мисля, че се справихме. Усещам го в момчетата, че се концентрират върху други неща, а не върху напрежението. Лесно е да кажем, ако загубим такъв мач, да се оправдаем с напрежението. То е едно и също във всички мачове“, коментира Хубчев на официалната си пресконференция преди мача.

„Условията утре ще бъдат еднакви и за двата тима. Не мисля, че времето ще окаже влияние на мача. Няма да се концентрираме върху това, че трябв да победим с няколко гола. Ще се опитаме с екипа ми да изградим нещо така както ние виждаме нещата. Трябва да победим. Публиката е много важна. Чувства се присъствието, чувства се подкрепата. Тя става все по голяма и по-голяма и силна“, допълни селекционерът на България.