От футболната федерация на Грузия изразиха подкрепата си към Тодор Неделев и цялата българска делегация след катастрофата в Тбилиси. Президентът на федерацията - Леван Кобиашвили, заяви, че федерацията е готова да окаже цялата необходима помощ на представителите на България. 

"Много съжалявам за инцидента. Жалко е, че подобно нещо се случи на колегите ни от БФС по време на пътуване. Българският футболист Тодор Неделев, който снощи имаше нужда от медицинска помощ, е под наблюдението на лекари. Членовете на делегацията се чувстват добре и се подготвят за утрешния мач. Грузинската футболна федерация оказва цялата необходима помощ на представителите на гостуващия отбор. Пожелавам успех на всеки играч и член на делегацията на българския национален отбор", заяви Кобиашвили пред сайта на местната федерация. 

"С притеснение разбрах новината за катастрофата на колегите от България. Предоставяме всяко възможно съдействие на гостите. Пожелавам на Тодор Неделев и на всички от делегацията да бъдат здрави", допълни в Туитър Кобиашвили. 

Междувременно, редица грузински фенове изразяват подкрепата си към Неделев в Инстаграм профила на националния ни отбор по футбол.