Георги Иванов коментира загубата с 1:2 от Черна гора в Подгорица. Той заяви, че "лъвовете" са на прав път и трябва да се викат много футболисти, за да се изгради национален отбор. 

„Загубихме за съжаление, въпреки че бяхме по-добрият отбор. Когато не вкарваш, ти вкарват. Смятам, че сме на прав път. Ако продължим по същия начин ще създадем добър отбор“, заяви Гонзо.

„Създадохме положения, играхме бързо, имаше ситуации, които не вкарахме. Не можем да намерим точната формула как да реализираме чистите положения. Съжаляваме най-вече заради футболистите. В много мачове просто нямахме късмет. Остана да изградим един отбор догодина за Лигата на нациите“, заяви Георги Иванов.

„Стояхме добре на терена, надиграхме Черна гора. Липсват ни двама футболисти, които ни дават една стабилност в лицето на Антон Недялков и Петко Христов, защото България няма 200 класни футболисти. Всичко идва с характера и опита“, каза още той.

„Чета много коментари от Гошо, Пешо, Тошо, от такива футболните анализатори и коментатори. Трябва да се викат много футболисти, ако искаме да изградим един национален отбор“, завърши Георги Иванов.