Националният селекционер на Уелс - Райън Гигс, обмисля да направи някои промени в своя състав за мача от Лигата на нациите срещу България. Специалистът може да даде възможност на Неко Уилямс да започне като титуляр, който бе един от тримата играчи, които направиха своя дебют за Уелс в мача срещу Финландия, и се представи чудесно в двубоя.

Другите двама, които дебютираха, бяха 19-годишният Дилън Левит, който започна като титуляр, както и централният защитник Бен Кабанго, който се появи в игра от резервната скамейка.

Гигс разкри, че Джони Уилямс, Хари Уилсън и Гарет Бейл са се оплаквали от леки травми след мача с Финландия, но всички тренираха на пълни обороти за двубоя срещу България и са на разположение на своя национален селекционер.

+Самочувствието на играчите е високо заради трите поредни победи, въпреки че очевидно не са постигнати близо като период. Прегледахме последните мачове и това, което бихме могли да направим по-добре. Наистина съм доволен от инерцията, която имаме в момента. Подобно нещо е трудно да се постигне в международния футбол. Онзи ден не се представихме добре срещу Финландия, но бях истински доволен от победата, защото тя ни беше необходима“, коментира Гигс.

„Българите ще бъдат разочаровани заради късния гол, който допуснаха срещу Ирландия. Наблюдавах ги и отделих специално време на играта с топката на българския национален отбор“, добави той.

„Ние трябва да се справим по-добре в някои аспекти на играта в сравнение с мача срещу Финландия. Надявам се на по-позитивно представяне, но няма да е лесно. България показа много качество в мача срещу Република Ирландия“, каза още Райън Гигс.