Нападателят на ЦСКА 1948 Георги Русев заяви след загубата на неговия отбор от ФКСБ (0:1), че "червените" трябва да вярват в обрата. Според българския национал тимът на Атанас Рибарски може да се гордее от представянето си срещу румънците, въпреки негативния резултат.

"Смея да твърдя, че направихме един добър мач, с който може да се гордеем. За жалост резултатът е негативен за нас. Надяваме се, че в реванша ще успеем да вкараме тези положения, които днес създадохме, и ще успеем да се класираме напред. Нищо не е изгубено - този резултат не им дава кой знае колко голямо предимство. Головете на чужд терен не важат, така че при една победа за нас там, винаги може да отидем в продължения, а защо не и директно да ги отстраним.

Щом сме стигнали дотук, трябва да вярваме в обрата. Видяхме, че не са повече от нас. В по-голямата част бяхме по-добрият отбор. Те се възползваха от една наша недобра комуникация. Ще анализираме гола, за да видим къде са ни грешките и да не ги повтаряме.

Това са най-сладките мачове, както и тези за националния отбор. Надявам се да имаме още много такива. Би трябвало да сме още по-директни. Имахме доста пространства, но не успяхме да се възползваме. През второто полувреме те се позатвориха и нямахме толкова ситуации.

Съдийството в тези мачове е много по-различно. Днес съдията пусна много свободна игра и въпреки че теренът не беше в най-доброто състояние, се получи доста динамичен мач", сподели Русев.