Халфът на националния отбор Георги Костадинов оцени представянето на тима ни с Казахстан в контролата, спечелена с 2:1. Според него, след почивката темпото е спаднало, но е важен успехът. 

"Много тежък мач, с оглед на това, че беше три мача след Босна. Имахме и тежко пътуване. Имахме своите шансове преди почивката, но след нея спадна темпото и бракът беше доста голям. Той отчете това. Във втория мач стигнахме предела си с оглед на умората." 

"Винаги може по-добре да се представям, доволен съм, че изиграх два пълни мача. Но днес не съм доволен, че се представихме на толкова високо ниво", заяви Костадинов и добави какво не иска да вижда занапред. 

"Всяка една победа е важна за самочувствието. С Босна имахме по-чистите положения, но загубихме. Надявам се да не допускаме такива амплитуди занапред", завърши халфът на България. 

Георги Костадинов: Много тежък мач, с оглед на това, че беше три мача след Босна. Имахме и тежко пътуване. Имахме своите шансове преди почивката, но след нея спадна темпото и бракът беше доста голям. Той отчете това. Във втория мач стигнахме предела си с оглед на умората. 

Винаги може по-добре да се представям, доволен съм, че изиграх два пълни мача. Но днес не съм доволен, че се представихме на толкова високо ниво. 

Всяка една победа е важна за самочувствието. С Босна имахме по-чистите положения, но загубихме. Надявам се да не допускаме такива амплитуди занапред.