Техническият директор на БФС – Георги Иванов, говори пред медиите при завръщането на юношите ни до 17 години от Португалия. Бившият нападател отличи класния тим на Португалия и изрази надежда, че тази генерация може да пробие в мъжкия футбол.

„Трябва да благодарим на клубовете, които са изградили тези момчета, които вече даже са мъже. Те са бъдещето на националния тим. Трябва да благодарим също на Данчо Петков, на Красен Кралев. На целия щаб, доктори...Тези хора работят вече над 1 година в екип. Отстраниха Сърбия и Хърватия. Децата се радваха, треньорите и директорите също бяхме с тях. Аз имам най-малко участие. Надявам се след Европейското цената на тези момчета да се вдигне“, започна директорът.

Драган Иванов, Gong.bg
24 снимки

„Ако искаме да развиваме футбола, това е бъдещето. Българският футбол върви в правилната посока, крачка по крачка. Всичко, което става в БФС се отразява на футболните клубове. В България живеем, свикнали сме с напрежението и неразброиите. Има си законни конгреси. Не съм съгласен обаче, че трябва да има такива протести в Бояна", продължи той.

„Има много силни отбори. Аз видях един отбор до 17 години на Португалия, които играят на висока скорост. Биха Норвегия, Финландия“, завърши Иванов.