Българският футболист Галин Иванов говори пред медиите в началото на лагера на националния отбор преди европейските квалификации с Черна гора и Англия. Играчът на Славия увери, че в тима всички са спокойни, независимо от предстоящите сблъсъци.

Илиан Телкеджиев/Lap.bg
45 снимки

"Защо да съм нервен? Трябва да сме спокойни всички, имаме мач, което е най-хубавото. Надявам се да победим. Надявам се да се отпуснем и да се насладим на играта. Цената е всеки мач да изглеждаме по-добре, всеки мач да израстваме повече и повече, да изпълним тактическите указания на старши треньора. Нека първо мислим първо за Черна гора, след това ще мислим за Англия", сподели Иванов.

"Чака ни тежък и важен мач. Малка държава сме и трябва да се подкрепяме, за да продължим нагоре. Със сигурност феновете са разочаровани, но ние, футболистите, сме най-разочаровани. Ще върнем хората с раздаване на терена до последния съдийски сигнал. Хората са станали малко злобни, донякъде е разбираемо. Не съм чувал сърбин да каже лошо за друг сърбин. Поне малко трябва да вземем от тях", каза още Иванов.