Отговорникът за юношеските отбори в БФС Емил Костадинов заяви, че обвиненията по повод провежданите лагери на националните гарнитури, са напълно безпочвени. Костадинов беше емоционален, като защити свършеното от футболния съюз в този аспект. По този начин той сложи точка на манипулациите.

27 снимки

„Дълбоко съм обиден от това, което се коментира. Една определена медия хвърля кал по нас. Отправят се обвинения, които не са истини. Ще се боря обаче до край против подобни измислени обвинения“, започна Костадинов.

„Цената, която сме постигнали е отлична, тъй като за 75 лева на малко места може да се намери по-голям пакет от услуги и възможност за подготовка по време на лагер. Младежките ни гарнитури получават възможно най-добрите условия с оглед финансовите способности“.

„Никой от нас не е направил нищо грешно и ако има някой, който е сбъркал, то той трябва да си понесе отговорността. Лично аз нямам никакви притеснения от проверките, които се правят, тъй като знам какво съм вършил", завърши бившият полузащитник.